Më të rejat

 • Princ Caffe Turke dhuron “Peugeot 208”

  “Princ Caffe Turke” dhuron shpërblimin kryesor “Peugeot 208” ...

  Më shumë
 • Konkurs Pune

  DEVOLLI CORPORATION, sipas nevojave dhe kërkesës së departamentit të p...

  Më shumë
 • Prince Quick dhe Kida

  Kjo ishte atmosfera e krijuar ditën e Shtunë me 15 prill 2017 në sheshin Za...

  Më shumë
 • Ambasadori Norvegjez viziton Devolli Corporation

  Ambasadori i Norvegjisë në Republikën e Kosovës Z. Per Strand Sjaastad...

  Më shumë
 • Prince Instant Caffe, produkti më i ri nga Devolli Corporaton

  Njëra nga kompanitë më të mëdha në prodhimin e produketeve v...

  Më shumë
 • Isa Mustafa viziton Devolli Corporation

  Gjatë vizitës së sotme në qytetin e Pejës, kryeministri Isa Mustafa vizitoi edhe komp...

  Më shumë
 • Prince caffe turke vazhdimisht shpërblen konsumatorët

  Loja e madhe shpërblyese " Dhuratat që t'kan hije " me shpërblime të ndryshme , shall,...

  Më shumë
 • Devolli Princ Caffe Turke ndau shpërblimin e radhës, veturën Renault Twingo

  Vetura "Renault Twingo" është kurorëzim i një fushate të suksesshme nga "Princ Caffe ...

  Më shumë
 • M&Sillosi riçertifikon Miellin Finnesa në Gjermani nga “TUV NORD GmbH”

  M&Sillosi ka riçertifikuar produktet e saj në njërën nga kompanitë më prestigjioze t...

  Më shumë
 • Devolli Corporation hap 10 dyqane “Comodita Home”

  Pranvera vjen me risi nga Devolli Corporation. Një histori e suksesshme 23 vjeçare e pro...

  Më shumë

Reklama