Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Prince caffe turke vazhdimisht shpërblen konsumatorët

2016-02-12 06:16:07

Loja e madhe shpërblyese " Dhuratat që t'kan hije " me shpërblime të ndryshme , shall,parfum,qafore,orë dore,kafe turke 500gr dhe premia kryesore veturë Fiat 500L , sot i dhuroj fituesit fatlum nga Peja - Shkumbim Kastratit veturen Fiat 500L. Princ caffe turke do të vazhdoj me lojrat shpërblyese edhe në të ardhmen dhe shumë shpejt do të njoftohen konsumatorët rreth shpërblimeve dhe mekanizmit të lojes shprëblyese . Princ caffe turke falenderon të gjithë konsumatorët e saj dhe ju deshiron fat në lojrat e ardhshme.