Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Ambasadori Norvegjez viziton Devolli Corporation

2017-03-21 09:24:03

Ambasadori i Norvegjisë në Republikën e Kosovës Z. Per Strand Sjaastad vizitojë Devolli Corporation. Gjatë kësaj vizite Z. Sjaastad u njoftua me të arrituart dhe kapacitet prodhuese të Devolli Corporation. Fokus i veqant i këtij takimi ishte sfidat që hasin prodhuesit në Kosovë dhe rritja e Eksportit në vendet e Bashkimit Europian me çka bashkarisht u konkludua se Kosova ka potenciale të mëdha në fusha të ndryshme. Devolli Corporation është një ndër Eksportuesit më të mëdhënjë Kosovar dhe në projeksionet e saj planifikohen investime shtesë në kapacitetet prodhuese me cka synohet të ketë rritje edhe me të mëdha ne Eksport.