Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Prince Quick dhe Kida

2017-04-21 06:52:27

Kjo ishte atmosfera e krijuar ditën e Shtunë me 15 prill 2017 në sheshin Zahir Pajaziti në qendër të Prishtinës. Ishte Kida dhe Prince Quick ata që mblodhën mijra qytetar në sheshin e Prishtinës për të festuar 1 vjetorin a daljes në treg të pijes më të pëlqyer për fëmijë Prince Quick. Tani këngëtarja e njohur Kida do të jetë fytyra e re e Prince Quick..