Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Konkurs Pune

2017-09-13 08:35:08

DEVOLLI CORPORATION, sipas nevojave dhe kërkesës së departamentit të prodhimit në Fabrikën e dyshekëve në Gjakovë,shpallë :

 

Për të shkarkuar aplikacionin e konkursit kliko këtu:

KONKURSI